En sykkel er ikke lenger bare en sykkel. Det finnes mange ulike kategorier og hver kategori er tilpasset sin brukergruppe. For å gjøre det enda mer komplisert er det også undergrupper i hver kategori. Heldigvis finnes det mange dyktige og flinke sykkel- og sportsbutikker der ute hvor de ansatte står klare for å guide deg til den riktige sykkelen.

Vi i DBS jobber mot å lage et klarere sykkelprogram fremover slik at det skal være enklere for deg som forbruker å vite hvilken sykkel som passer akkurat deg og ditt behov. 

I denne artikkelen tenkte vi å ta for oss hybridsegmentet. Dette er et voksende segment og kanskje det mest riktige segmentet for de fleste som er på jakt etter ny sykkel. En hybridsykkel er kort og greit en mellomting mellom terrengsykkel og landeveissykkel. 28" hjul, dekk med lettere mønster og en mer oppreist sittestilling enn på en landeveissykkel. Men innad i denne kategorien finnes det variasjoner. 

Vi har delt inn vårt hybridsegment i to: Allroad og Strada:

 

 

Hvilken hybridsykkel skal jeg velge?

 

Våre Allroadsykler er laget spesielt for deg som ønsker en sykkel som passer til det meste. Du ønsker en praktisk, trygg og kvalitetssikker brukssykkel. Med vår DBS Allroad kan du legge ut på tur, både på asfalt og grus, sykle i byen, ha barna i sykkelvogn eller barnesete, trene lett og mosjonere samtidig som du sitter komfortabelt og har komponenter du kan stole på. Rammen på vår Allroad har et kortere overrør enn Strada og et justerbart styrestem. Alt for at du skal sitte mer behagelig på din ferd. Designet er diskret uten å være kjedelig og passer mange aldersgrupper.

Våre Stradasykler er utviklet spesielt for deg som bruker sykkelen aktivt f. eks til og fra jobb eller til øvrig trening. Du ønsker at det skal gå fort og stiller krav til komponentene. Våre DBS Strada sykler har derfor en ramme med lengre overrør og flatt styre for å gi deg en mer aggressiv sittestilling. Rammen er også lettere og sykkelen er utstyrt med landeveisutstyr. DBS Strada er perfekt for jobbsyklisten som ikke ønsker å sykle landeveissykkel. På norske sykkelveier er DBS Strada den ultimate jobbsykkelen!

Les mer om våre hybridsykler her.