Forsendelse og retur

FRAKT OG LEVERING AV SYKLER

Ved kjøp av sykkel eller elsykkel på dbs.no, får du sykkelen levert hjem til deg. Vi leverer dessverre ikke til Svalbard eller utenom Norge. Leveringstid er normalt 8-10 virkedager avhengig av sykkeltype og hvor i landet du befinner deg. 

Alle kjøp av sykler har fri frakt, med unntak av levering til øy (båtavgifter og forsendelse fra båt er ikke inkludert, og må ordnes og betales av mottaker). Levering skjer så langt det finnes lovlig farbar vei.

Når sykkel er ferdig montert og klar til å sendes, vil du bli kontaktet på ditt registrerte mobiltelefonnummer av Bring for å avtale leveringstidspunkt.

Mottakers ansvar:

  • Mottakeren må kunne nås på telefonnummer som Bring har fått (dvs mobilnummeret som ble oppgitt i bestillingen)
  • Mottakeren må være hjemme hele avtalt tidsintervall
  • Avbestillinger må gjøres minst en (1) virkedag før varene er lastet på bilen for å unngå belastning av returfrakt

 Små barnesykler uten gir (12'' og 16'' dvs. fra 2-6 år) leveres via post-i-butikk i nærheten av der du bor, og ikke hjem til deg på døren. Du vil motta sporingsnummer på e-post og/eller sms for enkelt å kunne spore leveransen.

FRAKT OG LEVERING AV TILBEHØR

Tilbehør sendes med Bring / Posten. Frakt er inkludert ved kjøp over 1000 kr. For kjøp under 1000 kr tilkommer fraktkostnad på 99 kr.

 

FORSENDELSEN

Sykkelen er montert og testet av fagpersoner i Norge før den leveres hjem til deg.

For å beskytte sykkelen under frakt pakkes sykkelen i en eske. For å få plass i esken er styret vridd og pedaler tatt av. Før sykkelen tas i bruk må du vende styret og stramme, og sette på pedaler. Det medfølger en enkel instruksjon som viser hva du skal gjøre.

Du kan også se på denne instruksjonsvideoen for elsykler:

 

Instruksjonsvideo for vanlige sykler (inkludert barnesykler) finner du her: https://youtu.be/jBDw-h2CIy8

Små barnesykler uten gir (12'' og 16'' dvs. fra 2-6 år) leveres umonterte. Disse syklene krever at du selv tar av strips og emballasje og setter på pedaler, styre og sete.